Werken wekelijkse deals ook als ik online winkel?

Jazeker! Je kunt ook gebruikmaken van de boodschappen Deals als je online winkelt.

Hiervoor upload je gewoon een afbeelding of PDF van je kassabon naar Shopbuddies:

1. Navigeer naar het tabblad Cashback --> Boodschappen
  2. Tik op "Scan je kassabon". Tik rechtsonderin het scherm op het map-pictogram en selecteer het relevante type digitale kassabon.
  3. Nadat je de kassabon uit je bestanden of foto's hebt geselecteerd, bevestig je je selectie door op het groene vinkje te drukken.
  4. Ten slotte selecteert je het specifieke boodschappen-product uit de lijst.

Dat is alles! Zodra je kassabon met succes is ingediend, wordt deze gecontroleerd door ons team. Je krijgt bericht over het resultaat en, indien goedgekeurd, wordt je cashback binnen 48 uur automatisch in je Cashback Sock gestort.