Wat is er veranderd in het Autorewards programma?

Vanaf 1 november 2023 hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd in ons Autorewardsprogramma.

Deze wijzigingen hebben betrekking op de manier waarop cashback-limieten worden berekend en hoe de berekening werkt tussen winkels met en zonder limieten.

Vóór 1 november werden cashback-limieten berekend op basis van kalendermaanden. Daarnaast was er geen interactie tussen winkels met en zonder limieten.

Met het nieuwe systeem worden de cashback-limieten berekend op basis van de afgelopen 30 dagen. Dit betekent dat de limieten dynamisch worden bijgewerkt worden op basis van je aankopen gedurende de afgelopen 30 dagen.