Lokale deals

Lokale winkeliers zijn winkeliers in de buurt in je stad die autorewards aanbieden voor je aankopen in de winkel. Deze worden automatisch beloond en kunnen verdiend worden door aankopen te doen met een bank die verbonden is met de app.

Bovendien bieden ze gepersonaliseerde beloningen waarbij je gratis producten kunt ontvangen of zelfs punten kunt verzamelen voor giftcards die je in dezelfde winkel kunt gebruiken. Deze beloningen werken binnen hetzelfde systeem als de autorewards. Er is echter een belangrijk verschil: de limieten worden bepaald door de winkelier en er is ook een aangesloten bankrekening nodig.

Om volledig te kunnen profiteren van de verschillende aanbiedingen, moet je ze mogelijk van tevoren activeren via de app. Veeg eenvoudigweg over de balk die wordt weergegeven bij de winkelier en je kunt aan de slag!