Wanneer gaan deze wijzigingen in?

Deze wijzigingen zijn van kracht geworden op 1 november 2023. Alle transacties die op of na deze datum zijn gedaan, volgen de nieuwe regels voor het berekenen van cashback-limieten en de interactie ervan.

We hopen dat deze veelgestelde vragen de recente wijzigingen in ons Autorewards programma verduidelijken. Als u nog meer vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.