Hoe maak ik een beleggingsaccount aan

Het aanmaken van je beleggingsaccount via ShopBuddies is eenvoudig!

1. Ga naar je Portfolio en tik op de gele onboarding-banner om te beginnen.
  2. Lees en stem in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en andere juridische documenten.
  3. Voer je gegevens in, inclusief nationaliteit, belastingidentificatienummer en adres. Houd er rekening mee dat alle informatie nauwkeurig en up-to-date moet zijn, aangezien we je later zullen vragen dit te verifiëren.
  4. Nadat je je informatie in de ShopBuddies-app hebt ingevoerd, word je doorgestuurd naar je browser om je paspoort of identiteitskaart te scannen, een selfie te nemen en een bewijs van adres te uploaden dat niet ouder is dan 3 maanden.
  5. We controleren al je documenten. Dit duurt meestal slechts enkele minuten, maar kan tot een uur duren. Controleer de app voor de status van je onboarding.
  6. Zodra je identiteit is geverifieerd, tik je op de banner in je portfolio om de laatste stap te voltooien.

Dat is het! Doe je eerste storting om je bankrekening te verifiëren, en je bent klaar om echte aandelen te kopen en verkopen.

Houd er rekening mee dat alle beleggingsdiensten worden geleverd door onze vertrouwde partner, BROKR.