Ik heb geprobeerd mijn account aan te maken, maar het lijkt niet te hebben gewerkt. Wat betekenen de verschillende berichten in mijn Portfolio?

Onderdeel van het creëren van je nieuwe Beleggingsaccount is het scannen van je identiteitsdocumenten en bewijs van adres. Soms gaat er iets mis bij het controleren van je documenten, wat betekent dat je het opnieuw moet proberen. In deze gevallen zie je een bericht in je Portfolio waarin staat wat er mis ging en hoe je het kunt oplossen.

Je kunt een van de volgende banners in je Portfolio zien. Volg de instructies in de banner wanneer je opnieuw probeert.

• Selecteer de juiste nationaliteit - zorg ervoor dat de nationaliteit die je in de app selecteert overeenkomt met de nationaliteit op je paspoort of ID-kaart.
  • Maak duidelijke foto's - als de geüploade afbeelding niet duidelijk is, kunnen we de details op je document mogelijk niet verifiëren. Probeer schittering te minimaliseren en vervaging te verminderen door je document op een solide ondergrond te plaatsen bij het nemen van de foto
  • Upload je paspoort of EU ID-kaart - Helaas kunnen we je identiteit niet verifiëren met documenten zoals rijbewijzen of verblijfskaarten, dus zorg ervoor dat je een actuele foto maakt van alleen je paspoort of ID-kaart.
  • Selecteer het juiste documenttype - Voordat je je identiteitsdocument scant, vragen we je om het type document te selecteren dat je gaat scannen. Zorg ervoor dat je het type selecteert dat daadwerkelijk overeenkomt met je document.

Als we je bewijs van adres niet konden verifiëren, probeer dan je document opnieuw vast te leggen of te uploaden en zorg ervoor dat:

• De afbeelding die je uploadt, je naam, adres en de datum van het document laat zien.
  • Je document minder dan 90 dagen oud is.
  • Je een foto hebt gemaakt van het originele document of een bestaande foto vanaf je apparaat hebt geüpload. Maak geen foto van het document zoals het op je computerscherm wordt weergegeven.

Na het uploaden van je documenten zie je mogelijk een bericht in ShopBuddies waarin staat dat we geen Beleggingsaccount voor je kunnen maken. Als je dit bericht ziet, neem dan contact op met ons toegewijde klantenserviceteam zal zijn best doen om je te helpen. In sommige gevallen kan BROKR echter mogelijk geen Beleggingsaccount voor je openen