Ik heb een giftcard geclaimd, maar niet ontvangen nadat ik me heb aangemeld. Wat moet ik doen?

Om ervoor te zorgen dat de giftcard op de juiste manier wordt toegewezen, moet je je aanmelden met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt om de giftcard online te claimen. Hier zijn een paar redenen waarom je je geclaimde giftcard misschien niet hebt ontvangen:

Typfout in e-mailadres: Het is mogelijk dat er een typefout in het e-mailadres stond toen je de giftcard online claimde. Je kunt dit snel controleren door te kijken of je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Als dat niet het geval is, is er waarschijnlijk een typefout gemaakt. Maak je echter geen zorgen! Blijf de app gebruiken en je zult genoeg mogelijkheden vinden om te besparen.

Ander e-mailadres gebruikt voor aanmelding: Als je je hebt aangemeld met een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat is gebruikt om de giftcard te claimen, vooral als je een Google- of Apple-ID hebt gebruikt, kan dit de reden zijn waarom je de giftcard niet hebt ontvangen. In dit geval heb je de mogelijkheid om de account die je per ongeluk hebt aangemaakt te verwijderen en je opnieuw aan te melden met het juiste e-mailadres om je giftcard te ontvangen.