Ik heb een taak voltooid, maar geen spin ontvangen. Hoe komt dat?

Het verdienen van spins is direct gekoppeld aan het voltooien van taken. Maar omdat je je spins ook kunt gebruiken, kan het lastig zijn om te controleren of je een spin hebt ontvangen voor een specifieke taak. De eenvoudigste manier om te controleren of je een spin hebt verdiend, is door op het tabblad 'Prestaties' te kijken in het scherm 'Verkennen en draaien'. Als de taak daar verschijnt, betekent dit dat je spin is bijgeschreven op je saldo. Het is belangrijk om te weten dat sommige taken herhaalbaar zijn (tot 5 keer), waardoor je meerdere spins kunt verdienen met dezelfde taak. Om te zien of een taak herhaalbaar is en hoe vaak je deze hebt voltooid, klik je gewoon op de taak. Bij herhaalbare taken laat een voltooiingsbalk zien hoe vaak je de taak hebt voltooid. Als je een taak het maximale aantal keren voltooid hebt, verschijnt deze niet meer in de lijst 'Uitdagingen' en verdien je geen spins meer voor het voltooien van die taak.