Waarom heb ik mijn cashback niet ontvangen?

Als je geen cashback hebt ontvangen, moet je eerst controleren of je aan de volgende voorwaarden voldoet om cashback te ontvangen:

• Je bent geregistreerd bij ShopBuddies en ingelogd op de ShopBuddies app voordat je de aankoop deed.
  • Je hebt de link in de ShopBuddies app gebruikt om de betreffende online winkel te bezoeken en je bestelling te plaatsen. Je werd niet doorgestuurd naar de app van de winkel of een andere website.
  • Je bestelling is niet gewijzigd en je hebt geen contact gehad met de winkel om je bestelling aan te passen of te annuleren. Bij wijzigingen kan de webwinkel namelijk een nieuwe bestelling aanmaken en is de verbinding met ShopBuddies mogelijk niet geregistreerd.
  • Je aankoop moet voldoen aan de voorwaarden van de winkel (bijv. het gekochte product komt in aanmerking voor cashback, andere kortingen zijn niet toegestaan). Deze voorwaarden kun je vinden in de ShopBuddies app in het gedeelte van elke partnerwinkel voordat je wordt doorverwezen naar de winkel.

Voor iOS-gebruikers: zorg ervoor dat je iOS-trackinginstellingen voor ShopBuddies geactiveerd zijn. Als tracking niet geactiveerd is, kan ShopBuddies je aankoop niet identificeren en je cashback niet versturen. Om tracking te activeren, ga je naar Instellingen > Privacy > Tracking > zorg ervoor dat de schakelaar voor ShopBuddies op actief staat.

Als je cashback geweigerd werd en je denkt dat je aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, maak dan een gemiste cashback-claim aan via de app. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en je van meer informatie te voorzien.