Waarom is het Cashbackbedrag van mijn aankoop incorrect?

De Cashback die je ontvangt, is een percentage of een bedrag wat is gespecificeerd in de algemene voorwaarden van elk van onze partnerwinkels.

De Cashback kan lager zijn dan je verwachting doordat de Cashback deal recentelijk is gewijzigd door de handelaar, en deze verandering nog niet is weergegeven in de app. Mocht dit het geval zijn, laat het dan weten aan onze klantenservice zodat wij de update kunnen doorvoeren.

Je kan ook minder Cashback ontvangen naar verwachting omdat je doneert aan fondsenwervers en je dit automatisch hebt ingesteld als één van je Cashback bestemmingen. Houd er rekening mee dat je Cashback gelijkmatig verdeeld zal worden tussen je geactiveerde bestemmingen. Je kunt er hier meer over lezen.

Houd er ook rekening mee dat bij de berekening van het cashbackpercentage geen rekening is gehouden met belastingen, verzending, administratiekosten of het gebruik van cadeaubonnen. Houd er bovendien ook rekening mee dat belastingtarieven verschillen per land, en in België verschillen de tarieven per product of services.