Hoe verdien ik cashback?

Cashback verdienen is een eenvoudig en belonend proces waarmee je een percentage terugkrijgt van het geld dat je uitgeeft aan in aanmerking komende aankopen. Hier lees je hoe je cashback kunt verdienen:

• Blader door Cashback-aanbiedingen: Begin met het verkennen van de Cashback-aanbiedingen in de app. Hier vind je een variatie aan promoties van deelnemende retailers en merken.
  • Shop met cashback: Zodra je een aanbieding hebt gevonden die je interesseert, klik je op 'Shop met cashback' en word je doorverwezen naar de webshop.
  • Voltooi je aankoop: Nadat je een in aanmerking komende aankoop hebt gedaan, wordt het cashbackbedrag dat bij de aanbieding hoort binnen drie dagen op je account bijgeschreven. Houd er rekening mee dat dit tijdsbestek kan variëren afhankelijk van de voorwaarden van de aanbieding.