Waarom is mijn Cashback Sock leeg?

Er zijn een paar redenen waarom je Cashback Sock leeg kan zijn.

Het is zeer waarschijnlijk dat jouw Cashback transactie nog moeten worden bevestigd door de handelaar. De meeste Cashback transacties worden binnen twee weken goedgekeurd door de handelaar. Het kan echter wel eens voorkomen dat er een langere wachttijd tussen zit voordat de transactie is goedgekeurd.

Jouw Cashback Sock kan ook leeg zijn, omdat jouw transactie niet correct is geregistreerd in de app. Fouten kunnen af en toe gebeuren, en alhoewel wij ernaar streven om elke aankoop correct te identificeren kan het nog wel eens voorkomen dat we er een missen. Als jouw aankoop na drie werkdagen nog niet zichtbaar is, neem dan contact op met onze klantenservice via deze link.

Download de app met de App store of Google Play, en begin Cashback te verdienen door te shoppen via ShopBuddies!