Belangrijke informatie bij gebruik van de Safari-browser op iPhone of iPad

Cashback aankopen worden gewoonlijk geregistreerd door het gebruik van cookies. Op iOS worden deze cookies standaard geblokkeerd wanneer de webbrowser Safari wordt gebruikt.

Dit betekent dat sommige aankopen die je in Safari doet niet geregistreerd worden in ShopBuddies, zelfs als je de in-app link hebt gebruikt. Als je merkt dat je Cashback mist op transacties die zijn voltooid op een iPhone of iPad, volg dan de onderstaande stappen:
  1. Open "Instellingen" op je apparaat
  2. Klik op "Safari"
  3. Scroll naar beneden naar de "Privacy en Veiligheid" sub-sectie
  4. Schakel de "Cross-Site Tracking voorkomen" schakel uit
  5. Schakel de knop "Alle cookies blokkeren" uit
Zodra deze opties zijn uitgeschakeld, zullen de cookies die nodig zijn om Cashback te registreren niet langer worden geblokkeerd.

Online winkels werken ook met andere methoden om Cashback aankopen te registreren. Zelfs met deze schakels ingeschakeld, kunnen sommige Cashback aankopen nog steeds geregistreerd worden. Als je echter merkt dat veel van je transacties niet in ShopBuddies worden geregistreerd, raden we je aan ervoor te zorgen dat deze twee opties zijn uitgeschakeld.