Hoe kan ik de Cashback gebruiken die ik verdiend heb?

Zodra er Cashback beschikbaar is in je Cashback Sock, kan je het overmaken naar één van de volgende drie bestemmingen:

• Naar een van je bankrekeningen. Wij kunnen deze overschrijving uitvoeren naar een van je aangesloten bankrekeningen, of je kan ons een ander IBAN bezorgen.
  • Naar jouw Savings Sock rekening. Deze functie komt binnenkort uit. Om hier meer over te lezen, klik hier.
  • Naar één van de fondsenwervers van je keuze. Je kunt al jouw Cashback doneren of een percentage ervan.