Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

Als je je bankrekening koppelt aan de ShopBuddies app, scannen onze computers je aankopen en geven je automatisch het bedrag van je aankopen bij online winkels.

Natuurlijk zijn al je gegevens versleuteld en streng beveiligd. ShopBuddies ziet je transacties nooit op persoonlijk niveau, tenzij je daarom vraagt. Je persoonlijke gegevens (gegevens, transacties en financiële informatie) worden nooit gedeeld met derden of organisaties.