Wat is er nog meer?

Door je bankrekening te koppelen aan de ShopBuddies app krijg je nog meer mogelijkheden:

• Meer automatische cashbacks: We zullen veel nieuwe winkels toevoegen, waardoor je meer cashbackmogelijkheden krijgt.
  • Onkostendeclaraties: Je krijgt meer inzicht in je uitgavenpatronen en suggesties om meer te besparen.
  • Beheer je abonnementen: We bieden een overzicht van al je abonnementen en een gemakkelijke optie om ze op te zeggen zonder extra kosten.
  • Investeren: Naast cashback verdien je Stock Points telkens wanneer je een van je favoriete winkels bezoekt.
  • Ontvang Stockpunten door te winkelen bij aangesloten winkels via uw bankrekening of door het scannen van uw aankoopbon. Je kunt je Stockpunten inwisselen bij het kopen van aandelen.