Kan ik mijn cashback omzetten in een giftcard?

Ja, je kunt je cashback omzetten in een giftcard met een waarde tot 10% meer dan het oorspronkelijke bedrag. We hebben hiervoor zorgvuldig bekende merken geselecteerd.

Hoe kan ik de gift card inwisselen? Om je giftcard in te wisselen, doe je gewoon een aankoop bij een van de merken waarvoor je een giftcard hebt. Zorg ervoor dat je bankrekening is gekoppeld in de app. Het aankoopbedrag (tot de waarde van de giftcard) wordt dan toegevoegd aan je cashback saldo.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met het inwisselen van mijn giftcard? Als je problemen ondervindt bij het inwisselen van je giftcard, bezoek dan onze supportpagina voor hulp: Mijn giftcard is niet verzilverd