Waar kan ik de link vinden om een giftcard te delen die ik voor iemand anders heb gekocht?

Als je een Giftcard voor iemand anders hebt gekocht, ontvang je bij de aankoopbevestiging een link om deze te delen. Deze kun je delen met de persoon naar wie je de Giftcard wilt sturen.

Daarnaast wordt er een e-mail met de details van de aankoop en de te delen link naar je geregistreerde Shopbuddies e-mailadres gestuurd.

Zodra de persoon aan wie je de Giftcard wilt sturen deze claimt, wordt er een e-mail gestuurd naar het adres dat hij/zij heeft opgegeven met alle informatie die nodig is om de Giftcard te gebruiken.

Als ze een Shopbuddies-gebruiker zijn, kan de Giftcard aan hun app worden toegevoegd.