Hoe gebruik je je giftcard na aankoop

Zodra je je giftcard hebt gekocht, vind je deze zowel in de app (onder het tabje Geld) en je ontvangt de giftcard ook per e-mail.

In de e-mail vind je instructies voor het gebruik van je giftcard. Je vindt de specifieke instructies ook in de app en in onze giftcardwinkel op onze website.
Benieuwd naar de voorwaarden van je cadeaukaart? Lees dan zeker de algemene voorwaarden van de giftcard die beschikbaar zijn in onze app en op onze website. De winkel kan je ook helpen met vragen die je niet in de algemene voorwaarden terug kunt vinden.