Wat is een Shopbuddies herbruikbare giftcard box?

De Herbruikbare Giftcard Box van Shopbuddies is de perfecte manier om jouw vrienden of familie een bijzonder en persoonlijk cadeau te geven. Je laadt de box op met een giftcard met een bedrag naar keuze, en geeft de box aan de ontvanger. Na het scannen van de QR-code op de box kunnen ze de giftcard vervolgens naar hun e-mailadres of de Shopbuddies app sturen.
Het mooiste is: de giftcard box is herbruikbaar! Nadat je je giftcard geclaimd hebt, is de box klaar op opnieuw opgeladen en doorgegeven te worden!