Ik kan geen vrienden meer uitnodigen, wat moet ik doen?

Als je net je 25eu-beloning hebt verdiend en geselecteerd voor het voltooien van het Vertel het je vrienden-programma, kan het zijn dat je je statuspagina niet meer kunt zien.

Geen zorgen! Dit komt doordat we bezig zijn met het resetten van je Vertel het je vrienden programma zodat je nog meer vrienden kunt uitnodigen.

Vijf dagen nadat je je giftcard van 25eu hebt gekozen, zal je statuspagina weer verschijnen en ben je klaar om nog meer vrienden uit te nodigen voor ShopBuddies! Je kunt een giftcard van 5eu verdienen per vriend die zich aanmeldt en de taken voltooit.