Wat is de 'Nodig vrienden uit' functie in de ShopBuddies app?

ShopBuddies nodigt je uit om deel te nemen aan het nieuwe 'Nodig een vriend uit'-programma.

Dit nieuwe initiatief is ontworpen om je te belonen voor het delen van de app met je vrienden, en het is zo eenvoudig als het volgen van de onderstaande stappen:
Download ShopBuddies en koppel je bankrekening.
Nodig ten minste twee vrienden uit met je unieke doorverwijslink.
Zodra je vrienden een ShopBuddies-account aanmaken en hun bankrekening koppelen, kom je in aanmerking voor een giftcard van €25 die je kunt gebruiken in een van de winkels van de app. Wij reserveren je giftcard en deze zal in de komende weken beschikbaar zijn.

Houd er rekening mee dat je slechts in aanmerking komt voor één giftcard, ongeacht het aantal vrienden dat je uitnodigt. Bovendien moeten alle aangesloten bankrekeningen een geldig IBAN hebben om in aanmerking te komen voor deze beloning.