Hoe verwijder ik een fondsenwerver uit mijn Cashback bestemmingen?

Shopbuddies biedt je de mogelijkheid om aan maximaal vijf fondsenwervers tegelijkertijd te doneren. Als je de donatie wilt pauzeren kan je de donatie deactiveren door de stappen te volgen in deze link.

Als je een specifieke donatie wilt stopzetten dan kan je deze stappen volgen:

1. Navigeer naar "Rekeningen"
  2. Klik op de "Profiel" icoon aan de rechterbovenkant van het scherm
  3. Scroll naar de "Cashback" sub-sectie en klik op "Beheer mijn donaties - Cashback bestemmingen"
  4. Klik op de pen icoon in de rechterbovenhoek
  5. Klik op de prullenbak icoon naast de fondsenwerver die je wilt verwijderen. Je kan dit bevestigen door te klikken op "Ja, verwijder bestemming"