Hoe kan ik donaties aan een fondsenwerver deactiveren en reactiveren

Je kunt van gedachten veranderen en donaties deactiveren voor elk van de fondsenwervers die je momenteel steunt. Hier leggen we de stappen die je moet volgen om dit te doen:

1. Toegang tot de in-app Doneren sectie
    Je kunt de Doneer functie altijd openen met het hart icoon in de onderste menubalk.
  2. Selecteer de fondsenwerver die je momenteel steunt
    Eenmaal in de Doneer in-app sectie, zie je een lijst van fondsenwervers onze steun willen ontvangen. Je kunt de fondsenwerver selecteren die je wilt steunen:

3. Ga naar de "Cashback bestemmingen" pagina
    Op de fondsenwervingspagina van een fondsenwerver die je momenteel steunt, kun je op de knop "Cashback bestemming beheren" klikken om de pagina "Cashback bestemmingen" te openen, zoals hieronder afgebeeld:

4. Deactiveer eerder geactiveerde fondsenwervers
    Om donaties voor een specifieke fondsenwerver tijdelijk uit te schakelen, hoef je alleen maar de controle knop rechts van elke eerder geactiveerde fondsenwerver uit te schakelen, zoals hieronder afgebeeld.
    Je kunt donaties altijd weer activeren door de bedieningsknop aan de rechterkant weer op actief te zetten.