Hoe kan ik een transactiecategorie wijzigen?

Om je te helpen met je financiën biedt ShopBuddies slimme technologie aan waarmee je al je transacties kan categoriseren! Als je een transactiecategorie wilt wijzigen kan je dat eenvoudig regelen in de app door de volgende stappen te volgen:
  • Navigeer naar de "Rekeningen" sectie en selecteer je verbonden bankrekening
  • Selecteer de transactie die je wilt wijzigen
  • Kies een categorie uit de dropdown box
  • Sla je selectie op en de categorie wordt gewijzigd!

Na het volgen van deze stappen zou je de juiste categorie onder je transacties moeten kunnen zien. Houd er rekening mee dat een transactie pas in een andere categorie kan worden ingedeeld als de transactie is goedgekeurd. Je kunt dit controleren door op jouw transactie te klikken en naar de categorie "Betaalstatus" te kijken, zoals te zien is in de schermafbeelding hieronder. Als de status nog steeds "Niet bevestigd" is, moet je wachten met het wijzigen van de categorie totdat de status "Bevestigd" is.