Waarom is de koppeling met mijn bankrekening niet meer actief?

Als gevolg van de PSD2 regelgeving zal jouw bankkoppeling 180 dagen verlopen vanaf de laatste keer dat je toestemming hebt gegeven aan onze partner, BudgetBakers.

Zonder bankkoppeling mis je een aantal voordelen zoals Autorewards, Inzicht in je gemiste cashback, Inzichten in je uitgavenpatroon, Direct Uitbetalen van je cashback, gratis abonnementen opzeggen en Stock Points.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Om deze functies onmiddellijk te herstellen, hoef je alleen maar de bankrekening opnieuw aan te sluiten en de toestemming voor nog eens 180 dagen te verlengen.

Je kunt dit doen door op jouw bankrekening te klikken in het gedeelte "Geld", of door naar "Profiel" te gaan en op "Gekoppelde rekeningen" te tikken.