Hoe werkt "Mijn Rekeningen"?

Zodra je de app hebt gedownload en jouw ID-gegevens hebt ingevoerd, vindt je "Mijn Rekeningen" op het beginscherm. In dit gedeelte vind je al je aangesloten bankrekeningen, inzichten in uitgaven en Cashback.

• Bankrekeningen
    Op het moment dat je je aanmeldt voor ShopBuddies, kun je beginnen met het koppelen van je bankrekeningen. Als je dit hebt gedaan, kun je onder "Mijn rekeningen" al je rekeningen op één plek bekijken. Tik op een rekening om je recente transacties te bekijken en te controleren. Je hoeft geen aparte bank apps meer te openen!