Ik wil mijn ShopBuddies account verwijderen

Je kunt de gehele zakelijke relatie met ShopBuddies, of onderdelen daarvan, te allen tijde beëindigen zonder inachtneming van een opzegtermijn. ShopBuddies kan de gehele zakelijke relatie met jou, of onderdelen daarvan, beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste een maand.

Jij of ShopBuddies mag de zakelijke relatie beëindigen om een goede reden zonder inachtneming van een opzegtermijn. Voorbeelden van goede redenen voor beëindiging zijn herhaalde schendingen van de AV, een ernstige eenmalige schending van de AV, afkeuring van wijzigingen van de AV zoals uiteengezet in paragraaf 8.2, de beëindiging van het contract voor de diensten of intrekking van jouw toestemming voor het verzamelen en gebruiken van gegevens door ShopBuddies.

Je recht op toegang tot de Cashback diensten via de ShopBuddies App houdt op wanneer jij of OrangeBuddies de zakelijke relatie tussen OrangeBuddies en jou heeft beëindigd. In het geval van een gewone beëindiging, stopt je recht op toegang tot de Cashback diensten met het verstrijken van de toepasselijke opzegtermijn. In het geval van een beëindiging zonder inachtneming van een opzegtermijn vervalt je recht op toegang tot de Cashback diensten met onmiddellijke ingang.

Je recht op toegang tot de Account Informatie Services via de ShopBuddies App eindigt wanneer jij of BudgetBakers de zakelijke relatie tussen BudgetBakers en jou heeft beëindigd. In het geval van een gewone beëindiging stopt je recht op toegang tot de Rekeninginformatiediensten met het verstrijken van de toepasselijke opzegtermijn. In het geval van een beëindiging zonder inachtneming van een opzegtermijn vervalt je recht op toegang tot de Rekeninginformatiediensten met onmiddellijke ingang.

Voor degenen die overwegen hun account te verwijderen is het proces eenvoudig. Navigeer gewoon naar de instellingen rechtsboven op de startpagina van de ShopBuddies app, ga naar 'Persoonlijk' en selecteer 'Account verwijderen'.

Als je je account wilt herstellen, kun je dit binnen 90 dagen na verwijdering doen door je aan te melden met je oorspronkelijke e-mailadres. Je ontvangt dan een e-mail waarin je wordt gevraagd te bevestigen dat je je account wilt herstellen.