Ik ga mijn account opheffen en wil graag dat ShopBuddies al mijn gegevens verwijdert

ShopBuddies zal al jouw gegevens verwijderen zodra je hebt besloten je account te sluiten.

Als je jouw account wenst te verwijderen, gaat u naar het gedeelte "Profiel", scroll dan naar de knop "Verwijder account" onderaan de pagina en selecteer deze optie.

Je wordt dan doorverwezen naar een formulier om verder te gaan met de verwijdering. Je wordt gevraagd om persoonlijke basisinformatie op te geven, zoals jouw volledige naam, jouw e-mailadres en de reden waarom je het account wilt opheffen.

Ons team zal vervolgens het verzoek oppakken en verwijdert al jouw gegevens. Het is erg belangrijk voor ons om jouw feedback te ontvangen. Jouw suggesties helpen ons om elke dag beter te worden!