SMS Verificatie Code

Hulp bij SMS-verificatiecode

Helaas kunnen we niet handmatig een sms-verificatiecode naar je telefoonnummer sturen omdat we met een externe provider werken. We zijn er echter om je door het proces te begeleiden zodat de verificatie soepel verloopt. Zorg ervoor dat u de volgende stappen uitvoert:

Controleer het juiste telefoonnummer: Controleer of het opgegeven telefoonnummer correct is en overeenkomt met het nummer dat aan je account is gekoppeld.
Controleer de landcode: Controleer of de landcode slechts één keer voorkomt en correct is ingevoerd.
Voorloopnullen vermijden: Zorg ervoor dat er geen "0" direct na de landcode staat.
CAPTCHA voltooien: Voltooi met succes een CAPTCHA-verzoek, meestal te vinden in de onderste hoek van het scherm, om door te gaan met het verificatieproces.