Hoe kan ik mijn bankrekening verbinden?

Volg deze stappen om je bankrekening te verbinden:
  1. Navigeer naar de "Rekeningen" sectie
  2. Klik op "Verbind jouw bankrekening"
  3. Selecteer het land waarin je bank is gevestigd, en selecteer daarna de naam van jouw bank.
  4. Je wordt doorgestuurd naar jouw browser, waar je de verstrekte informatie over bankrekeningverbindingen kunt lezen en goedkeuren.
  5. Tot slot word je doorgestuurd naar jouw online bankportaal en wordt je gevraagd om toestemming te geven aan onze partner BudgetBakers om jouw transacties uit te lezen.
    Deze toestemming is nodig voor veiligheidsdoeleinden. ShopBuddies zal nooit een betaling of overboeking in jouw naam initiëren en zal alleen inzage hebben in jouw transacties.
Dat is het! Nu jouw account is aangesloten zal ShopBuddies inzichten genereren op basis van jouw transacties. Je komt zelfs in aanmerking voor Auto Rewards van deelnemende handelaars zonder een vinger uit te steken.