Waar vind ik het inzicht in mijn uitgaven?

Koppel je bankrekening om slimme, automatische inzichten in je financiën te krijgen. De "Inzichten" functie heeft drie delen: Uitgaven, Inkomen en Vaste kosten. In elk deel zie je een overzicht per maand, waar je financiële activiteiten zijn ingedeeld in categorieën zoals "Wonen", "Winkelen" en "Gezondheid & Schoonheid." Dit helpt je om makkelijk je uitgaven bij te houden en te analyseren.

Voor elke categorie kun je:

• Je uitgaven over verschillende maanden vergelijken.
  • Je verdiepen in subcategorieën voor meer details.
  • Aparte transacties bekijken om je uitgavenpatronen beter te begrijpen. Als je een transactie ziet die niet klopt, kun je dit snel rechtzetten in de app. Verander gewoon de categorie of haal de transactie uit je overzicht, zodat je financieel overzicht klopt en op jou is afgestemd.

Om de 'Inzichten' sectie te bekijken:

1. Ga naar het "Geld" deel in de app.
  2. Tik op de grafiek met je maandelijkse inkomsten en uitgaven.
  3. Nu zie je meer details over je uitgaven, terugkerende transacties en inkomen, zodat je betere financiële beslissingen kunt nemen.