Kan ik Cashback ontvangen bovenop een kortingscode?

We adviseren je om de Algemene Voorwaarden van de winkel vooraf te lezen als je een kortingscode of promotiecode wilt gebruiken en ook Cashback wilt ontvangen voor dezelfde transactie. Elke winkel heeft hanteert namelijk zijn eigen regels voor kortingscodes.

Je kan de Algemene Voorwaarden van de winkels vinden in hun profiel binnen de "Cashback"-sectie van de app. Houd er ook rekening dat de Algemene Voorwaarden kunnen veranderen en dat niet alle restricties zichtbaar zijn. ShopBuddies kan niet garanderen dat Cashback wordt uitbetaald wanneer het gepaard gaat met kortingen, cadeaubonnen, of promotiecodes.