Hoe gebruik ik directe uitbetaling?

ShopBuddies biedt de optie aan om direct je Cashback te ontvangen door middel van onze directe uitbetalingsfunctie. Gebruikers moeten wel in aanmerking komen voor deze functie, en het gebruik hiervan is ook gebonden aan bepaalde limieten.

ShopBuddies staat je toe om je cashback onmiddellijk te ontvangen door gebruik te maken van onze onmiddellijke uitbetalingsfunctie. Gebruikers moeten echter in aanmerking komen om deze functie te gebruiken en het gebruik ervan is ook onderworpen aan bepaalde limieten.

ShopBuddies zal je geschiktheid en onmiddellijke uitbetalingslimieten bepalen op basis van meerdere elementen, zoals:

• Je gebruik van cashback diensten - hoe langer je een ShopBuddies gebruiker bent, hoe hoger je directe uitbetalingslimiet zal zijn. Je moet de cashback diensten via ShopBuddies app minstens een maand gebruiken om je eerste uitbetaling te doen;
  • Je afwijzingspercentage van uitbetalingen van webwinkels - als veel van je cashback aankopen zijn afgewezen door de winkelier (bijv. je hebt je bestelling geretourneerd, of een dienst geannuleerd), zul je een lagere directe uitbetalingslimiet hebben;
  • De kans op wanbetaling berekend op basis van je betalingsgegevens - als je een stabiele bankrekeningverbinding hebt en we je inkomende en uitgaande transacties kunnen zien, zal je instant uitbetalingslimiet ook stabiel zijn.
  • Je rekening moet in aanmerking komen om beloningen te ontvangen om Instant Payout te kunnen activeren - als je IBAN is gekoppeld aan een andere rekening of meerdere keren is gekoppeld aan je rekening, kun je Instant Payout niet activeren.

Bijvoorbeeld, nadat je de functie voor direct uitbetalen hebt ingeschakeld, stellen we vast dat jouw limiet €20 is. In dit geval, als je een cashback van €30 in afwachting hebt, kun je alleen een directe uitbetaling van €20 aanvragen. Het volledige bedrag zal niet beschikbaar zijn tot je cashback aankoop bevestigd en uitbetaald is door de webshop.

Deze limiet betekent ook dat je geen andere onmiddellijke uitbetaling kunt aanvragen tot de eerste bevestigd is. Nadat je cashback bevestigd is door de winkelier, zal je opnieuw gebruik kunnen maken van directe uitbetaling.