Waarom kan ik geen gebruik maken van directe uitbetaling?

Als je gebruikt wilt maken van de directe uitbetaling functie moet je navigeren naar de "Profiel" sectie in de app en directe uitbetaling activeren.

Houd er rekening mee dat je moet voldoen aan de volgende vereisten, als je er niet aan voldoet kan je geen gebruik maken van de directe uitbetalingsfunctie:

• Je moet een actieve ShopBuddies gebruiker zijn. Dit betekent dat je directe uitbetaling samenhangt met hoe vaak je de app gebruikt. Hoe meer je het gebruikt, hoe sneller je het kan activeren.
  • Je moet een verbonden bankrekening hebben die je actief gebruikt. Deze rekening beïnvloedt je directe uitbetalingslimiet.  Het wordt ook gebruikt om ons terug te betalen in het geval dat jouw Cashback transactie is geweigerd door de handelaar. Je kan hier meer informatie terugvinden.
  • De verbonden bankrekening moet in aanmerking komen met IBAN (International Bank Account Number). Alle bankrekeningen zonder een IBAN (e.g. PayPal) worden niet weergegeven in het directe uitbetaling scherm.