IIk mis Stock Points, wat moet ik doen?

We doen ons best om je te belonen met alle Stock Points die je hebt verdiend, maar soms missen we er een paar.

Als je Stock Points mist, volg dan deze stappen:

1. Navigeer naar je portefeuille
  2. Ga van het tabblad "Overzicht" naar je transactielijst
    - Als je nog geen Beleggingsrekening hebt, kun je deze vinden op het tabblad "Stock Points"
    - Als je al een Beleggingsrekening hebt aangemaakt, ga dan naar het tabblad "Transacties" en tik op de widget Stock points.
  3. Tik op de knop "Ontbrekende Stock Points" onderaan de lijst
  4. Selecteer het type Stock Points dat je mist - van het scannen van je kassabon of van een transactie bij een in aanmerking komende winkelier.
  5. Volg de stappen.
  6. Ons supportteam bekijkt je claim en neemt per e-mail contact met je op.