Waar kan ik mijn giftcard gebruiken?

Als je alle stappen hebt voltooid, kun je de winkel kiezen waar je de giftcard wilt besteden. De lijst van deelnemende winkels verschilt per land. Je vindt een volledige lijst op de statuspagina van de vriendenactie in het profielgedeelte van de app.

De giftcard kan alleen in jouw land worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld een Ierse gebruiker bent en je selecteert een Get Your Guide giftcard, dan komen alleen transacties die je maakt bij Get Your Guide Ierland in aanmerking.