Mijn PIN is geblokkeerd

Bij ShopBuddies geven wij prioriteit aan jouw privacy en veiligheid. Elke keer als je de app opnieuw opent zal je dus je PIN-code moeten invoeren.

Fouten maken is menselijk, dus maak je geen zorgen als je een onjuiste code hebt ingevoerd, je kunt het later opnieuw proberen!

Houd er rekening mee dat je tijdelijk in een time-out periode terechtkomt als je de code fout invoert, deze tijden staan hieronder vermeld.
  • 1e blok: 30 seconden
  • 2e blok: 1 minuut
  • 3e blok: 3 minuten
  • 4e en 5e blok: 30 minuten

Nadat je vijf keer een onjuiste PIN-code hebt ingevoerd, worden de time-outperioden opnieuw ingesteld. Dit betekent dat je na een blok 30 seconden moet wachten om het een zesde keer te proberen, enzovoort.