Ik kan niet inloggen, wat moet ik doen?

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je ShopBuddies account, wees gerust, we doen er alles aan om je snel en effectief te helpen. Technische problemen kunnen het inloggen soms belemmeren, maar er zijn stappen die je kunt nemen om dergelijke problemen aan te pakken:

• Kopieer de aanmeldlink: In het geval dat je een e-mail hebt ontvangen waarin wordt gevraagd om in te loggen, raden we je aan om lang te drukken op de knop 'Aanmelden bij ShopBuddies' en vervolgens 'Link kopiëren' te selecteren.
  • Toegang tot de applicatie: Navigeer vervolgens naar de ShopBuddies-applicatie op je apparaat.
  • Start het oplossen van aanmeldingsproblemen: Binnen de applicatie-interface, zoek en selecteer de optie met het label ''problemen met inloggen''.
  • Plakken en doorgaan: Plak de eerder gekopieerde aanmeldings-URL in het gespecificeerde veld en ga zoals gewoonlijk verder met het aanmeldingsproces.

Als je na het volgen van de bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice.